Олександер Шерба, посланик на Украйна в Австрия, казва: Слънцето изгрява

...
Олександер Шерба, посланик на Украйна в Австрия, казва: Слънцето изгрява
Коментари Харесай

Страшно тиха сутрин в Киев

Олександер Шерба, дипломат на Украйна в Австрия, споделя: " Слънцето изгрява в Киев. Стрелбата в моя квартал спря. Чувствам се като след филм за вампири ". Кореспонденти на Военновъздушни сили в Киев оповестиха за „ злокобна “ тишина, „ само че всички знаем, че това може да се промени за момент “.

Позовавайки се на върховен чиновник на разузнаването с директен взор върху събитията в Уркайна, AssociatedPress и американски медии оповестяват, че украинският президент Владимир Зеленски е отхвърлил предложение на Вашингтон да му помогне да се изтегля и цитират отговора му: " Битката е тук. Имам потребност от муниции, а не от транспорт ".

Washington Post също цитира американски и украински публични лица, които споделиха, че държавното управление на Съединени американски щати е готово да помогне на Зеленски, само че той е отхвърлил предложеието. Позицията му е посрещната възторжено в обществените медии. Вчера той разгласява видео, което го демонстрира в столицата, дружно с основните му помощници, отхвърляйки известията, че е избягал от Киев. „ Всички сме тук....

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР