Олександър Усик е отворен за трети мач срещу Антъни Джошуа,

...
Олександър Усик е отворен за трети мач срещу Антъни Джошуа,
Коментари Харесай

Трилогия между Усик и Джошуа?

Олександър Усик е отворен за трети мач против Антъни Джошуа, в случай че конфликта на Ей Джей с Тайсън Фюри пропадне. Украинецът победи за повторно Джошуа през август в Саудитска арабия и отбрани купите си в тежка категория на WBA, WBO, IBF, IBO. Той ги взе от британеца в първия пердах посред им предходната година.

Очакваше се Усик да се бие с Тайсън Фюри в мач сплотяващ поясите в категорията, само че украинеца разгласи, че няма да излиза повече на кръга тази година, а Циганския цар опита да уреди пердах с Джошуа.  След седмици договаряния през вчерашния ден Фюри разгласи, че мач против Джошуа няма да има, тъй като Ей джей протака и не подписва договора. Вместо това  Фюри ще се боксира с Мануел Чар.

Това накара Усик да предложи трилогия на Джошуа. Той обаче е склонен единствено, в случай че багра се организира на олимпийския стадион в Киев.

„ Ако Фюри не се контракти с Джошуа, можем да създадем трети мач ”, разгласи Усик пред Parimatch. „ Вече имахме пердах в Лондон, по-късно Саудитска арабия, тъй че идващият би трябвало да е на Олимпийския стадион в Киев. Джошуа има мощ и капацитет, само че би трябвало да се отърве от хората, които му пречат да прогресира. Има прекалено много хора към него, които му дават препоръки и желаят да споделят триумфите му. Той не се нуждае от тях. Трябва да намерения за тима си. Страхотен човек е и му поисквам триумф ”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР