Оле, има идна пипируда, ши умре! са думите, които превърнаха

...
Оле, има идна пипируда, ши умре! са думите, които превърнаха
Коментари Харесай

Какво се случва в наши дни с култовата Стойка Пеперудата от Big Brother?

" Оле, има идна пипируда, ши почине! " са думите, които трансфораха Стойка Стефанова в една от паметните първи риалити звезди у нас. Пловдивчанката несъмнено към момента се помни с прякора Стойка Пипирудата, а всичко стартира от желанието ѝ да избави от удавяне и сигурна гибел една пеперуда, попаднала в джакузито на Big Brother.

Найден и Гроши обичаха да се забавляват със Стойка, само че най-вече обиждайки я. Е, Пипирудата не се даваше елементарно и несъмнено сподели темперамент в шоуто, което гледаха съвсем всички в страната. Онези, които не го гледаха, пък го разясниха.

Виж още: Следновогодишна идилия: Фики показа необичаен кадър на цялото си семейство, напуснаха страната 

Е, годините на славата и TV участията обаче са от дълго време надалеч от Стойка, която през днешния ден е щасливо обвързана и си има две красиви момиченца. Стойка и приятелят ѝ Мариан се борили три години да имат наследници. Тя му направила най-хубавия подарък, тъй като родила на неговия рожден ден първата им дъщеричка.

Виж още: Генчо се реши - и той ще става инфлуенсър! Направи всенародно допитване кой да е

Стойка обаче промени много живота си след Big Brother, където записа две участия. Пипирудата учи за актриса и даже имаше театрални участия из страната. Стойка бе известна с упоритостта си да стане известна непременно. Колоритната риалити звезда  към този момент дори  е заличила и смешния си пловдивски акцент, с помощта на известната българска актриса Цветана Манева.

Именно Манева ѝ преподава актьорско майсторство и ѝ дава късмет да се потвърди в сериозната пиеса " Домът на Бернард Алба " от Федерико Гарсия Лорка.

Виж още: От " Wednesday " до " Брилянтин ": Топ 5 на най-запомнящите се танци от филми

Днес Стойка не споделя доста за себе си и всекидневието си във Фейсбук, само че пък е много дейна в изразяването на мнението си по разнообразни обществени проблеми. Не е ясно и дали продължава да бъде актриса, само че едно е несъмнено - Стойка Пипирудата се помни още!

Изображение: https://www.facebook.com/profile.php?id=820798167 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР