Оле Гунар Солскяер ще бъде изправен пред поредния си огромен

...
Оле Гунар Солскяер ще бъде изправен пред поредния си огромен
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед остава без Магуайър и Варан за дербито с Лестър

Оле Гунар Солскяер ще бъде изправен пред следващия си голям тест идния уикенд, когато ще би трябвало да гради състава без двамата си най-хубави централни бранители - Хари Магуайър и Рафаел Варан.

Френският защитник бе заменен наложително във финала за Лигата на нациите, а по-късно бе видяно, че носи лед на дясното си бедро. Все още нямаме публична информация за сериозността на разстежението, само че в най-хубавия случай сходни травми лишават не по-малко от седмица за възобновяване.

Хари Магуайър пък има проблеми с прасеца и даже към този момент изпусна три мача през миналите няколко седмици. Тепърва се чака да премине медицински прегледи в околните дни, само че възможностите му за игра през уикенда не наподобяват изключително положителни.

Манчестър Юнайтед гостува на Лестър Сити на 16 октомври, а с това клубът влиза в серия от мачове, на които никой не би завидял. Последователно отборът ще срещне Аталанта на два пъти, Ливърпул, Тотнъм, Манчестър Сити, Челси, Арсенал и Виляреал, като само Уотфорд наподобява като тим, който не е от класата на упоменатите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР