Оле Гунар Солскяер се превърна в най-обсъжданата фигура в света

...
Оле Гунар Солскяер се превърна в най-обсъжданата фигура в света
Коментари Харесай

Пол Скоулс и Рой Кийн посочиха единствения път към уволнението на Оле Гунар Солскяер

Оле Гунар Солскяер се трансформира в най-обсъжданата фигура в света на футбола през миналите 24 часа, като редица анализатори към момента недоумяват по какъв начин е опция към момента норвежецът да не е уволнен. Други две митове на Манчестър Юнайтед обаче имат мнение по тази тематика.

През 2019 година Рой Кийн прикани за радикални ограничения, когато Евертън завоюва с 4:0 на своя „ Гудисън Парк “, а Солскяер едвам неотдавна бе поел „ алените дяволи “. Mirror напомня, че тогава ирландецът прикани играчите да създадат нужното, с цел да отстранят мениджъра, който очевидно не дава отговор на условията за клуба. Кийн даже уточни уволнението на Жозе Моуриньо, като тъкмо подобен образец, в който съблекалнята се е обърнала против него.

Днес Пол Скоулс удостовери тезата след още по-кошмарното 0:5 от Ливърпул. Той обаче вижда проблем в това, че групата от играчи, която е събрана сега, продължава да има вяра сляпо в концепциите на наставника, без значение от обстоятелството, че е явно неверният човек за работата.

Юнайтед съумя някак да се измъкне против Аталанта и Виляреал в Шампионската лига, само че даже при тези победи анализите бяха по-скоро, че те не са резултат от решенията на треньора, а по-скоро демонстрация на самостоятелна отговорност на водачите в отбора.

По всичко проличава, че Кийн и Скоулс най-после ще се окажат прави, тъй като в медиите към този момент ни свършиха причините против Солскяер. А пък почитателите даже към този момент не са разединени и болшинството се надяват час по-скоро тогавашният им любим да постави завършек на днешната мъка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР