Оле Гунар Солскяер призна, че Манчестър Юнайтед не е достатъчно

...
Оле Гунар Солскяер призна, че Манчестър Юнайтед не е достатъчно
Коментари Харесай

Солскяер: Определено не сме във форма

Оле Гунар Солскяер призна, че Манчестър Юнайтед не е задоволително добре квалифициран и в тази тенденция ще би трябвало да бъдат направени още промени.

"Червените дяволи " отстъпиха с 2:4 на Лестър Сити през уикенда и не престават да бъдат доста неуверени от началото на сезона.

Поражението против Лестър в събота приключи серията от 29 следващи гостувания без загуба за Юнайтед във Висшата лига и усили доста рецензиите против Солскяер. В последните си три мача неговият тим има едно тъждество и две загуби.

"По време на паузата за национални тимове имахме време да прегледаме къде тъкмо бъркаме. Проблемът е в основата на играта ни и той би трябвало да бъде позволен. Формата ни несъмнено куца, губиммного точки и това е нещо, върху което би трябвало да се работи. Може би с тактическа смяна, а може би с повече ротация и свежи хора в игра ", сподели Солскяер за Военновъздушни сили.

Следващият мач на Юнайтед е в Шампионската лига против Аталанта и някогашният треньор на Мьолде има вяра, че тимът е кадърен да скапе неприятната серия.

"За нас всеки мач в шампионата е доста значим, а Шампионската лига е сложен шампионат. Това са огромни дуели. Всеки един от тях. Гостуването на Лестър е също толкоз тежко, колкото и семейството на Аталанта. Ставаме, изтупваме се и влизаме в този дуел без душевен товар. Трябва да се погледнем в огледалото и да променим играта си ", сподели още норвежецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР