Оле Гунар Солскяер изравни постижение на легендарния мениджър на Манчестър

...
Оле Гунар Солскяер изравни постижение на легендарния мениджър на Манчестър
Коментари Харесай

Солскяер се нареди до Бъзби с нова победа

Оле Гунар Солскяер изравни достижение на именития управител на " Манчестър Юнайтед " Мат Бъзби, откакто " алените дяволи " си постановиха с 2:0 над опашкаря в Чемпиъншип " Рединг " в мач от шампионата ФА Къп и ще играят в четвъртия кръг на конкуренцията.

Новият ментор на отбора, който наследи на поста Жозе Моуриньо, към този момент има 5 победи в 5 мача и по този метод настигна Бъзби на върха в класацията за най-хубав старт като управител. Легендата на британския гранд реализира 5 триумфа в 5 срещи през 1945 година Впоследствие той води отбора до 1969 година и 5 пъти стана първенец на Англия. През 1958 година той оцелява в самолетната злополука, лишила живота на 8 от футболистите му.
60 години след нещастието в Мюнхен: " Юнайтед " не не помни! (ВИДЕО) Преди 6 десетилетия самолетна злополука постави завършек на един от най-гениалните тимове на "червените дяволи "
Иначе и двата гола за " Юнайтед " паднаха в първите 45 минути. Мата осъществя от дузпа в 22-ата минута. При поредна офанзива той подаде на Фред, който беше в засада. Съдията обаче се допита до системата VAR и отсъди 11-метров углавен удар поради нарушаване против испанеца.

В края на полувремето Ромелу Лукаку се измъкна от противниковата отбрана и вратаря и на празна врата направи резултата 2:0.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР