ОЛБАНИ, Ню Йорк (AP) — Уитни Суаб казва, че тя

...
ОЛБАНИ, Ню Йорк (AP) — Уитни Суаб казва, че тя
Коментари Харесай

Супер регионалният формат създава логистични предизвикателства както за екипите, така и за персонала по време на March Madness

ОЛБАНИ, Ню Йорк (AP) — Уитни Суаб споделя, че тя е от хората, които вършат описи за всичко и може би е прекомерно проведена, нещо, което е доста потребна като логистичен координатор за суперрегионалите на NCAA в Олбани.

Нейната работа беше да се увери, че нещата вървят безпрепятствено в Олбани за втората година от формата, в който районните са консолидирани единствено в два уеб страницата.

На полуфинала в петък тя координираше четири стрелби, четири тренировки и две игри, всички на един корт. Това са осем тима, които влизат и излизат от MVP Arena от към 6 сутринта до 9 вечерта. шерване на четири съблекални. Тя имаше към 18-часов работен ден, преди да го направи още веднъж в събота.

„ Обичам да се назовавам проведен и логистично систематичен “, сподели Суаб, който също е старши асоцииран комисар и основен действен шеф на атлетическата конференция на Метро Атлантик. „ Ще имам цялостен лист с детайлите, които би трябвало да бъдат свършени. И имаме някои в действителност страхотни доброволци, които...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР