ОЛБАНИ, Ню Йорк (АП) — Ню Йорк ще разшири правното

...
ОЛБАНИ, Ню Йорк (АП) — Ню Йорк ще разшири правното
Коментари Харесай

Ню Йорк разширява законовата дефиниция за изнасилване, за да включва много форми на сексуален контакт без съгласие

ОЛБАНИ, Ню Йорк (АП) — Ню Йорк ще разшири правното си определение за обезчестяване, с цел да включи разнообразни форми на полов контакт без единодушие, според законопроект подписан във вторник от губернатор Кати Хочул.

Текущата лимитирана формулировка на страната беше фактор в делото на писателката Е. Джийн Карол за полово принуждение и клюка против някогашния президент Доналд Тръмп. Журито във федералния цивилен развой отхвърли изказванието на писателката предишния май, че Тръмп я е изнасилил през 90-те години на предишния век, вместо това откри някогашния президент за виновен за по-малка степен на полово принуждение.

Настоящият закон дефинира изнасилването като вагинално навлизане на пениса. Новият закон уголемява дефиницията, с цел да включва анален, орален и вагинален полов контакт без единодушие. Подчертавайки случая на Карол на гала по сключване на законопроекта в Олбъни, губернаторът на Демократическата партия сподели, че новата формулировка ще улесни жертвите на обезчестяване д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР