Октомври започва с магнитни бури, които тресат света още от

...
Октомври започва с магнитни бури, които тресат света още от
Коментари Харесай

Октомври започва със силни магнитни бури

Октомври стартира с магнитни стихии, които тресат света още от края на септември, предизвестиха специалистите на НАСА.

В нашата част на света се допуска, че ще има засилена магнитна интензивност точно на 1 октомври. След това идва мъртвило. Следващите дни, ткогато могат да се чакат стихии -местни или из цялата планета, са 13-15 октомври, 25 октомври и 25-30 октомври, когато отново ще има нескончаем обстрел, написа " Телеграф ".

Начало

На 1 октомври Земята ще бъде ударена от първата магнитна стихия, което може да провокира физическо неразположение душевен стрес. Слънчевата интензивност ще доближи 3 бала, а ехото от тази стихия ще се усети също и на идващия ден, 2 октомври, само че въздействието й тогава ще бъде доста по-слабо. Но в този ден, в случай че сте в групата на сензитивните, може да се почувствате слаби и в неприятно въодушевление. Под въздействието на тези първи две геомагнитни стихии са вероятни главоболие, обостряне на хронични болести и внезапни промени в настроението. Експертите предизвестяват, че влошената геомагнитна конюнктура ще се резервира като цяло през първата десетдневка на октомври. От 6 октомври ще стартира последователно понижаване на силата на геомагнитното разстройване до 2 бала, сочат прогнозите.

Слънчевата интензивност сред 13 и15 октомври ще бъде засилена, само че предстоящите магнитни стихии ще бъдат умерени и множеството хора може въобще да не усетят резултата им. На 25 октомври също се предвижда скок на геомагнитното разстройване, като този път най-вероятно ще доближи до пета степен.

Средства

Съветите за понижаване на въздействието на магнитните стихии са да се води колкото се може по-здравословен метод на живот. Правилата са елементарни и ясни. Проветрявайте помещението и се разхождайте повече на чист въздух. Пийте повече чиста вода, а не газирани питиета - елементарна трапезна вода прави най-вече работа. Въздържайте се от пиенето на алкохол, естествено и от пушене или най-малко ги намалете. Не вършете тежка физическа работа. Отпуснете се и спете повече. Сънят лекува и тук това важи с цялостна мощ. Опитайте се да почивате повече и прекарвате повече време на чист въздух. Опитайте се да поддържате тялото си в добра форма с леки утринни извършения. Дръжте на разположение всички нужни медикаменти, изключително тези, които употребявате за нормализиране на кръвното налягане, гласят обикновените препоръки. Тъй като по това време има висок риск от спорове и напрежение в общуването с другите, пробвайте се да запазите успокоение даже в най-провокативните обстановки. Избягвайте несъразмерната консумация на мазни, тежки храни и не преяждайте – тук препоръките от Библията за здравословен и правоверен живот влизат от особена изгода. В дните на магнитни стихии не се предлага пиенето на кафе и енергийни питиета.

Препоръки

Предполага се, че сред една четвърт и една трета от възрастното население в Европа спада към цифрата на метеочувствителните.

Ключов миг за прекарването на магнитна стихия е енергетиката на организма. Пълноценният сън е най-хубавият способ за поддържането й. Опитайте се да си почивате и на работа, изключително, в случай че сте пред компютър. В случая правилото е 30-35 минути пред компютъра, 5-10 на въздух. (В дни без стихии може да си позволите 45-60 минути пред компютъра и 5-10 на въздух.)

Разходките и леките спортни извършения също са от употребява в такива дни, като изключително доста се внимава от метеочувствителните да няма претоварване. Медатация, йога, среща с приятни хора и ненатоварващи диалози оказват помощ в сходни сериозни обстановки.

Тези дни има засилена заплаха от нервно напрежение, както е споделил народът: лудите ще се разлудуват. В случая обаче по-вероятно е да се изпадне в меланхолия, потиснато въодушевление, в сравнение с метеочувствителните да проявят енергични прояви. А тези, които не се дефинират като метеочувствителни, има по-голяма веротност да демонстрират експанзия и да са избухливи.

Тези дни се чака метеочувствителните хора да изпитват доста по-голям от нормалното дискомфорт, който в комбиниране с така и така неприятното време на открито прави недобра композиция. Този път обаче и дамите със силикон в циците би трябвало да се бъдат нащрек за магнитните проявления, настояват експерти. Не би трябвало да се пренапрягат, с цел да нямат проблеми с подплънките си, поучават ги препатили. Да внимават с повдигането на тежки предмети, които могат да им спукат силикона.

По традиция в интервал на магнитни стихии за метеочувствителните се предлагат по-ненатоварващи във физическо отношение форми на секс, като на респект най-много е оралната обич. Друга от рекомендациите е да се хапват повече плодове – ябълки, бяло грозде, банани.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР