Октомври вече чука на вратата а една от най-добрите астроложки

...
Октомври вече чука на вратата а една от най-добрите астроложки
Коментари Харесай

Само три зодии са големите късметлии през октомври

Октомври към този момент чука на вратата а една от най-хубавите астроложки е подготвена с прогнозата си за това какво следва през идващия есенен месец - октомври.

Тамара Глоба вещае доста шанс, благополучие, пари и напредък в живота на представителите на три зодиакални знака. Според нея те ще заживеят безусловно като че ли в същинска приказка. 

Чака ги доста наслада, ще влязат в същинска победна серия. Това обаче важи единствено за три зодии. Кои са те?

Овен

Представителите на този знак ще реализиран огромни триумфи в творчеството и специалността си. Шефовете им ще ги оценят и ще им благодарят за допринасянето за развиването на бизнеса, поради което ще получат обилно заплащане. Подкрепа могат да чакат и от околните си. 

Близнаци

Близнаците ще преодолеят страховете си и ще създадат нещо, което до момента не са дръзвали. Може да става въпрос за промяна на работата, пренасяне или брак. Във всеки случай това ще е от изгода за представителите на знака.

Везни

Везните ще бъдат застигнати от благополучие в персонален проект. Ако сте от самотните представители на знака, то ориста може да ви подари среща с забавен човек. И в случай че към този момент имате сътрудник в живота, ще получите късмет да разрешите проблемите, които тровят връзката ви, написа jenata.blitz.bg.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР