Oктомври стартира с парти право в десетката. Тарантино полъх с

...
Oктомври стартира с парти право в десетката. Тарантино полъх с
Коментари Харесай

Най-якият диско екшън предстои на 5-ти октомври в Sofia Live Club

Oктомври започва с празненство право в десетката. Тарантино лъх с музиката от небезизвестния престъпен трилър Jackie Brown.
На 5-ти октомври едни от най-хубавите БГ музиканти ще ни въвлекат в света на диско седемдесетарския дух и ще инжектират сетивата ни с огромна доза въодушевление и жадност за танци!
Облечете обичаните си диско костюми и станете част от музикалния екшън, в който конкуренцията ще е за най-големия купонджия на вечерта, а не за малко куфарче с 500 000 $...
" Didn`t I Blow Your Mind This Time ", " Street Life ", " Midnight confessions ", " Inside My Love " и още доста други ще звучат в петъчната вечер.
Приготви си обувките за танци, скъсаните чарлстон дънки, роклите от пайети, запиши датата в бележника си и заповядай на 5-ти октовмври с нас и музикантите - Рут Колева, Ториа, Живко Станев, Димитър Горчаков – клавишни, Христо Михайлов – бас, Стоян Джаферов – китара, Богомил Енчев – ударни и Константин Атанасов – тромбон.
Веднъж прекрачили прага на клуба, няма връщане обратно. Надпреварата стартира!
БИЛЕТИ на цена от 10 лв. може да се купят от мрежата на EVENTIM - OMV, билетен център НДК, Office 1 Superstore, Orange Center, Usit Colours и други. На място в деня на концерта ще са 15 лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР