Октомври отдавна не е това, което беше. Знаем, че очаквате

...
Октомври отдавна не е това, което беше. Знаем, че очаквате
Коментари Харесай

DIONA: Днес 18-годишните са изживели всичко, което може да се изживее!

Октомври от дълго време не е това, което беше. Знаем, че очаквате леденостуден въздух, рязък вятър, виелици и други гадости, на които човек би се зарадвал единствено, в случай че е роден на Антарктида. Да, но не! За следващ път упованията и действителността се разминават и на открито е топло и уютно, а при нас е най-подходящият човек, с който да желаеме да приказваме за доста повече от времето. 

DIONA е също толкоз непредвидима като октомври. Обикновено упованията на хората преди да се запонзнаят с нея са за студена и саркастична рап хала. Приятелите ѝ споделят, че в случай че тя реши да те допусне зад театралния си образ ще видиш ранимо момиче, с непреклонен дух, доста жар и хрумвания. DIONA не се опасява да приказва за всичко, което я нервира в обществото. Като множеството актьори през днешния ден с изключение на с музика се опитва супер сполучливо и като актриса в уеб сериалите  " Следвай ме ", " Viral " и " Салонът ". 

В  " Салонът " влиза в ролята на саркастичната Деси и по тази причина взехме решение да я попитаме по какъв начин се усеща в новия облик...

„ Любов “ се римува с…

...готов. Ако човек не е подготвен за една обич, по-скоро не трябва да се впуска в нея.

Нещото, на което най-вече ще се изкефят почитателите на „ Салонът “ е…

... на мен. (смее се) Шегувам се! Ще се изкефят на това, че е занимателен и е непосредствен до всеки. 

На снимачната площадка с приятеля ми Жоро се чувствах…

... ние се разделихме.

Най-странната история, която ми се е случвала в салон за красота…

...да престоя с боята. Веднъж забравих, че съм с шампоан, станах от мивката (или бях с маска)... и потеглих да се разхождам по улиците.

А най-забавното, което ми се случи зад кадър на фотосите на „ Салонът “ беше…

... безусловно всеки ден беше занимателно по време на фотосите на " Салонът ". Едни от най-яките ми моменти определно бяха с EVA. Двете си пасваме и сме доста идентични. Много се забавлявахме. 

Различното в атмосферата на снимачната площадка на „ Viral ” и тази на „ Салонът “ е…

... актьорите, хората, сътрудниците. Това е особеното, другояче професионализмът е на равнище и от двете страни. 

Каузата, за която желая повече да се приказва е…

...за дребните деца, които от такава ранна възраст са допускани да живеят живот като на 29-годишни. Когато станат на 18 са изживели всичко, което може да се изживее. Смятам, че би трябвало да се приказва за това, че те би трябвало да имат детство, а да не живеят като възрастни хора и по-късно да се чудим за какво по този начин ни се случва с страната. Смятам, че просветителната система в България е доста зле и би трябвало да ѝ се обърне внимание. Това може би не е идея, само че считам, че е нещо, на което би трябвало да се обърне внимание! 

Най-полезният съвет, който съм получавала е…

...Получавам препоръки от всички околко мен. Акъл ми дават доста хора. Определено най-хубавите препоръки съм получавала от моите близки и нормално са за това да икономисвам малко повече, да отстранявам повече време на това да върша музика, в сравнение с да се фотографирам и да обръщам внимание на Instagram. 

Врагът в моето легло…

...е алармата ми, която ме разсънва. 

По-умният отстъпва, когато…

... е по-умен!

 

Един ден на DIONA минава...

...откачено, забързано, постоянно се раздирам сред двеста места. Обикалям цяла София, нормално не ми остава време да довърша нещо и го оставям за другия ден.

Един ден на Денислава се разграничава по…

.... Денислава работи за DIONA непрекъснато, по тази причина тя благата към този момент няма неин персонален живот!

Най-вдъхновяващите на рап сцената в България за мен са…

...много одобрявам 100 кила. Одобрявам само него като български рапър.

Най-яката концепция, която ми е хрумвала наспоследък…

... в случай че е обвързвано с мен самата аз непрекъснато имам някакви хрумвания, само че не мога да преценява дали са яки. 

Коментарът в обществените мрежи, който най-вече ме нарани беше…

...коментарите не ме нараняват, тъй като не се въздействам от тези неща. Чета мнения, за да си направя инспекция кой какво има в главата и какво мисли за мен, само че не се жегвам от тях. Положителните мнения ме радват и не позволявам различен тип страст. 

Ако ревизира какъв брой време съм прекарала на телефона си през днешния ден, резултатът ще покаже…

...поне час и половина. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР