Октомври крие в себе си 5 критични дни и докато

...
Октомври крие в себе си 5 критични дни и докато
Коментари Харесай

Астролозите предупреждават: Това са 5-те най-опасни дни през ОКТОМВРИ!

Октомври крие в себе си 5 сериозни дни и до момента в който някои към този момент може да са минали, можете да си извършите равносметка и да предвидите заплахите за идните.

7 октомври
 Как да привлечете шанса съгласно зодията си Как да привлечете шанса съгласно зодията си
Какво би трябвало да направи всеки знак от зодиака, с цел да не го напусне шансът? Овенът се предлага да се концентрира върху финансовата...

Това е доста значим преход, само че неподходящ. Това ще бъде сложен интервал за взаимоотношения с близки, както и време, когато енергийните ресурси на хората могат доста бързо да изсъхнат. Спестете силите си, като ги харчите доста деликатно.

8 октомври – Слънцето дружно с Марс

Съединението е доста рисков аспект, изключително когато е включено слънцето. Много хора ще станат на този ден прочувствени, нападателни и няма да са в положение да вършат отстъпки даже на околните си. Намирането на общ език ще бъде извънредно мъчно и ще продължи и на идващия ден

9 октомври – Слънцето дружно с Меркурий

На този ден Слънцето ще бъде по отношение на друга планета – Меркурий. На този ден астролозите мощно поучават да не пътувате и да спестите парите си. Отрицателната сила ще бъде доста мощна. Гледайте в двете направления и не рискувайте своя престиж.
 Тези зодии НИКОГА няма да бъдат дружно! Тези зодии НИКОГА няма да бъдат дружно!
Астролозите откриха 6 несъвместими двойки съгласно знака на зодиака, които избират да се унищожат взаимно, в сравнение с да могат да живе...

20 октомври – Пълнолуние в Овен

За доста от нас всичко ще излезе от надзор. Друга част от хората ще развият неустановеност и неясен тип експанзия, непоносимост. Това ще бъде доста провокационен работен ден и бъдете два пъти по-внимателни от нормално.



30 октомври – Марс минава в знака на Скорпион

Този преход ще бъде доста рисков. До 13 декември ще би трябвало по някакъв метод да се мотивираме. 30 октомври ще бъде най -мързеливият ден в месеца. Не очаквайте някой от вашите познати да желае да извърши по -ранни обещания. Не давайте заеми на никого на този ден - няма да видите парите си назад.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР