Октомври 2023 г. в крипто сферата е изпълнен с очакване,

...
Октомври 2023 г. в крипто сферата е изпълнен с очакване,
Коментари Харесай

Ще успеят ли да направят 100x тези монети по време на следващия бичи пазар? Shiba Inu, Pepe Coin, Dogecoin нарастват, докато нов токен в предварителна продажба блести

Октомври 2023 година в крипто сферата е изпълнен с очакване, защото се задават пресни предварителни продажби на криптовалути, както и пейзажът се развива.

ApeMax, дилетант в света на криптовалутите, се обрисува като изгряваща звезда, привличайки забележителен интерес от страна на крипто запалянковците и тези, които търсят нови благоприятни условия за препродажба.  

Макар че на хоризонта се обрисуват редица обещаващи предварителни продажби, ApeMax владее огромна част от настоящото внимание.  

В тази публикация може да видите едни от най-наблюдаваните и бързо разрастващи се крипто предварителни продажби през октомври 2023 година

Най-добрите предварителни продажби на криптовалути и вълнуващи меме монети за бичия пазар

  1. ApeMax: Наричана основната “boost-to-earn ” криптовалута, ApeMax  набра известност с помощта на своите нови функционалности и пионерската стейкинг система, което трансформира разширяващата се предварителната продажба  в централна тематика на полемиките.
  2. Shiba Inu: Конкурент на Dogecoin и втората по величина меме монета съгласно пазарната капитализация, пусна новата си разработка за мащабиране, Shibarium, а цената на SHIB се увеличи със 7.5% през последните 7 дни.
  3. Dogecoin: Това е криптовалутата деец, която даде началото на жанра меме монети. Цената на Dogecoin се увеличи с 11.6% през последната седмица на фона на новините за Биткойн ETF.
  4. Pepe Coin: Набирайки известност в бранша на младите меме монети, Pepe Coin притегли интереса със лична композиция от функционалности и общественост.

ApeMax: Предефинира пейзажа на предварителните крипто продажби

ApeMax не е просто следващото име в областта на предварителните продажби; то се отличава с особена известност. Въвеждайки новаторския модел “Boost-to-Earn ”, ApeMax породи неспокойствие в крипто сферата, добавяйки свежа динамичност към стейкинга и токеномиката. Нейният транспарантен и елементарен за прилагане метод я нарежда като наложителна предварителна продажба на криптовалути.

> Посетете уеб страницата на ApeMax, с цел да научите повече < <

Възходяща наклонност при предварителните продажби на криптовалути

Предварителните продажби на криптовалути съставляват специфичен извънреден прозорец за продажби, когато ранните участници могат да си обезпечат нови токени преди стартирането им на пазара и крипто тържищата. Тези ранни етапи, постоянно съпроводени от извънредни преимущества, ранно прилагане на функционалност или цени на предварителните продажби, провокират голям интерес измежду търсещите идващия огромен крипто пробив и горещи нови токени.  

Възходът на ApeMax в областта на предварителните продажби е образец за продължаващата двигателна сила, която новите монети набират.

ApeMax: Дали това е водещата предварителна крипто продажба през октомври 2023 година?

Трудно е да се пренебрегне отпечатъкът на ApeMax в областта на предварителните продажби. Няколко фактора, които способстват за впечатляващото ѝ издигане, включват:

  • Иновативна токеномика: Функцията “Boost-to-Earn ” на ApeMax революционизира метода, по който действа стейкинга.
  • Директно предпазване на токени: ApeMax подсигурява, че притежателите могат да получат достъп до своите токени незабавно след закупуването им, даже по време на предварителната продажба , наблягайки прозрачността.
  • Бърз напредък на предварителната продажба: Ескалиращият възторг във връзка с предварителната продажба акцентира отличителната прелест на ApeMax.
  • Свежа вероятност: Сред морето от сходни меме монети, ApeMax е неповторим и нов участник.

Заключение

Непрекъснато разрастващата се крипто галактика с нейните безчет токени и монети изисква проницателно насочване. Тази публикация не дава финансови препоръки. Като се има поради непредсказуемият темперамент на криптовалутите, човек би трябвало да подхожда към тях с нерешителност и надлежна грижа.  

Всички криптовалути крият присъщи опасности и могат да показват обилни съмнения в цените. Освен това е извънредно значимо да се означи, че предварителната продажба на ApeMax не е налична за жителите на избрани райони.  

Тези неприемливи региони се състоят, наред с други, от Съединените щати и Канада. За обстоен обзор и за запознаване с напътствията за покупка постоянно се обръщайте към формалния уеб страница на ApeMax.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР