Оксидите по клемите на акумулатора се появяват по различни причини,

...
Оксидите по клемите на акумулатора се появяват по различни причини,
Коментари Харесай

Най-лесният начин да забравите завинаги за оксидацията на клемите на акумулатора

Оксидите по клемите на акумулатора се появяват по разнообразни аргументи, само че най-честата е повредата на батерията. Електролитът стига до клемите и неотложно провокира мощен напредък на отлаганията.

Безполезно е да лепите и поправяте кутията на батерията, всеки лейкопласт незабавно ще се откъсне, само че можете да извършите нещо по-умно. Всички нужни материали за задачата се намират доста елементарно.

И по този начин, да стартираме с подготовката: имате потребност от ножица, изострен нож, половин чаша моторно масло и две части филц, който евентуално е прикрит вкъщи, с цел да го лепите под краката на постоянно скърцащите столове.

След като сте събрали всички съставки, можете да започнете работа. Почиствате към този момент образувалите се оксиди. Металът би трябвало да свети. Освен това е значимо да имате поради и двата детайла на веригата - клемите също би трябвало да бъдат почистени.

След това изрязвате пръстени от филца, напоявате филцовата поставка в моторното масло, можете просто да я спуснете в чаша и да изчакате, оставяйки материала да попие, и деликатно, без пръски, я поставяте в основите на " плюса и минуса " и затягате клемите на на цилиндричните полюси (+ и –). Това е цялата философия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР