ОКРУГ ОУКЛАНД, Мичиган (Fox 2) - Мъж от Romulus е

...
ОКРУГ ОУКЛАНД, Мичиган (Fox 2) - Мъж от Romulus е
Коментари Харесай

Човек Romulus е обвинен във фатална катастрофа, която уби двойка от Фармингтън Хилс

ОКРУГ ОУКЛАНД, Мичиган (Fox 2) - Мъж от Romulus е изправен пред голям брой обвинявания, откакто полицията сподели, че е блъснал и умъртвил двойка до момента в който бягаше от полицията през уикенда.

Анхел Мелендес-Ортиз, 35, е упрекнат в две обвинявания за ликвидиране от втора степен, две обвинявания за бягство от първа степен и отбягване на полицията, причиняващи гибел, две обвинявания за неразумно шофиране, причиняващо гибел, и две обвинявания за ръководство на транспортно средство със спрян/отнет/отказан лиценз, причиняващи гибел.

Около 1:30 ч. сутринта патрулиращи чиновници на щатската полиция на Мичиган откриха камион Ford Super Duty от 2006 година, за който беше обявено, че е откраднат в задната част на бензиностанция на Eight Mile Road.

MSP споделя, че Мелендес-Ортис е карал камиона. Той даде на заден ход, съвсем удря патрулната кола и напусна паркинга на 8 миля покрай автомагистралата Саутфийлд. Полицаите се пробваха да издърпат камиона, само че Мелендес-Ортиз избяга от местопроизшест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР