Окръжният съд в Търговище предава на Франция българин, издирван с

...
Окръжният съд в Търговище предава на Франция българин, издирван с
Коментари Харесай

Предаваме на Франция наш сводник, издирван с Европейска заповед за арест

Окръжният съд в Търговище предава на Франция българин, търсен с Европейска заповед за арест (ЕЗА). В.В. (29 г.) ще бъде предаден по силата заповедта, издадена от Публичната прокуратура в град Бобини. Там се води наказателно дело против проведена незаконна група за трафик на хора и сводничество, оповестяват от Апелативната прокуратура във Варна.

Престъпленията са осъществени в интервала от 2015 година до 23 януари 2018 година В.В. замествал ръководителя на незаконната група, когато той отсъствал.

Издирваната по същото наказателно дело във Франция Е.Л. /28 г./ през днешния ден сама даде единодушието си в правосъдната зала на Търговищкия областен съд да бъде екстрадирана и да дава отговор пред френските правосъдни управляващи. От елементарна проституираща жена в парижкото предградие Бобини тя се издигнала до отговорник на предлагащите полови услуги на цяла улица в града. В понеделник в Търговищкия областен съд делото по ЕЗА за нея ще продължи, като съдът още веднъж ще желае търсената от Франция българка да удостовери единодушието си да бъде предадена на френските управляващи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР