Окръжният съд в Русе призна за невинен за намерените в

...
Окръжният съд в Русе призна за невинен за намерените в
Коментари Харесай

Русенски съд: Пламен Бобоков е невинен за артефактите

Окръжният съд в Русе призна за почтен за откритите в русенския му дом върхове на стрели и копия, написа " Монитор ".

Делото против предприемача бе формирано за това, че е държал без регистрация археологически артефакти. Петдесетте върха на стрели и копия, подредени на дървено табло, бяха открити при претършуване на къщата му на ул. „ Хан Аспарух “ 16 на 17 юни предходната година. Артефактите бяха оценени на общо 652 лв., а съгласно специалисти сходни предмети има с хиляди в българските музеи. В аукционни къщи тези артефакти се предложили по към 5-10 лв. на брой.
 Окончателно: Арестът на Пламен Бобоков е противозаконен Окончателно: Арестът на Пламен Бобоков е противозаконен
Незаконно и без претекстове е било задържането на 9 юли предходната година на предприемача и обвинен за незаконна тайфа за загробване на отпадъц...

След края на съвещанието Пламен Бобоков сподели пред публицисти, че справедливостта е спечелила. По думите му решението е било предстоящо, защото това дело е било проведено мероприятие против него.

Адвокатът на предприемача –, разяснява, че съдът е спазил закона. „ Да изземеш движимост от дом, в който никой не живее, и да кажеш, че тя е на някого, беше ясно, че се търси отговорността на господин Бобоков. И необятното обявяване беше безусловно предумишлено “, уточни тя. Решението на Русенския областен съд не е дефинитивно и може да се стачкува в 15-дневен период пред Апелативния съд във Велико Търново.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР