Окръжният съд в Пловдив призна за виновен и осъди на

...
Окръжният съд в Пловдив призна за виновен и осъди на
Коментари Харесай

16 години затовор за Александър, застрелял от ревност майката на двете си деца

Окръжният съд в Пловдив призна за отговорен и осъди на 16 години " отнемане от независимост " 32-годишния Александър Пашов, обвиняем за предумишленото ликвидиране на брачната половинка си Фанка, оповестиха от прокуратурата.

Жестокото закононарушение бе осъществено на 25 ноември м.г. в пловдивското село Пъдарско. Александър и Фанка, които имат две деца, живеели разграничени от към година, само че нямали бракоразвод. Около 5 часа във съдбовната заран дамата излязла от вкъщи си, с цел да отиде на работа в индустриалната зона на село Стряма. Фанка трябвало да се прибере към 15 часа. Тъй като това не се е случило, а околните й не могли да се свържат с нея - подали сигнал в полицията.

Няколко часа по-късно в бунар в Пъдарско криминалистите разкрили движимости на младата жена. Последвало претършуване на доста парцели. По време на издирването и кръгът на обвинените бързо се стеснил към брачна половинка, който най-после направил цялостни признания и посочил къде е скрил тялото на жена си. Така на идващия ден тялото на Фанка било намерено в изоставена сграда.

Оказало се, че Александър не е направил закононарушението непринудено и в миг на яд, а го е обмислял. Мъжът, с който Фанка не живеела повече от година, неведнъж я е заплашвал със разпра. Тя даже е била принудена да изостави двете си деца при него и се изнесла да живее у своите родители. Ревнивецът обаче я причакал и я прострелял в противозаконен военен револвер.

Окръжните магистрати постановиха наказването да бъде изтърпяно при първичен непоколебим режим.

Присъдата обаче не е дефинитивна и предстои на обжалване и протестиране пред Апелативен съд-Пловдив.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР