Окръжният съд в Пазарджик остави в ареста общинския съветник Сашо

...
Окръжният съд в Пазарджик остави в ареста общинския съветник Сашо
Коментари Харесай

Окръжният съд в Пазарджик остави в ареста общинския съветник Сашо Ангелов

Окръжният съд в Пазарджик остави в ареста общинския консултант Сашо Ангелов. Съдия по делото беше Александър Александров.

" Аз съм свещеник. Аз съм един човек, който кара хората да пращат децата си на учебно заведение. Не съм пипвал цигара, още повече дрога. Аз пропагандирам на миряните да не лъжем и крадем ", сподели той. " Библията ми споделя да се подчинявам на управляващите ", добави Ангелов.  

Българска телеграфна агенция напомня, че Районният съд в Пазарджик наложи непрекъсната мярка " задържане под стража " на общинския консултант Сашо Ангелов, който бе арестуван на 8 октомври при профилирана полицейска акция в пазарджишкия квартал " Изток " с главен акцент противопоставяне на закононарушенията против изборните права на жителите.

Докато течеше съвещанието, пред Съдебната палата в Пазарджик последователи на Ангелов от евегенгелистката черква се събраха на митинг с искане за освобождането му. 

Сашо Ангелов е роден през 1961 година. Общински консултант е няколко следващи мандата. В сегашния Общински съвет в Пазарджик е от групата на политическа партия (ПП) " Национално придвижване за права и свободи " (НДПС), се показва на уеб страницата на Общинския съвет. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР