Окръжният съд в Пазарджик остави в ареста Минчо Столарски (73

...
Окръжният съд в Пазарджик остави в ареста Минчо Столарски (73
Коментари Харесай

Обвиненият в убийството на общинската съветничка от Велинград остава в ареста

Окръжният съд в Пазарджик остави в ареста Минчо Столарски (73 г.), против който е повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране на Екатерина Каферинова (72 г.), заместник-председател на Общинския съвет във Велинград, осъществено вечерта на 28 август.
Още по темата
Съдията по делото Ирина Джунева възприе настояването на прокуратурата за постановяване на най-тежката мярка за неотклонение - " задържане под стража ", като уточни, че има обосновано съмнение обвиненият да се укрие, защото до 2006 година е обитавал в Германия, имал е брак с немска гражданка и има близки там, съобщи " Нова телевизия ".

В правосъдната зала юристът на Столарски Кръстьо Кърпаров акцентира, че обвиненият самичък е уведомил полицията за осъщественото действие, че е съдействал на проверяващите органи, направил е цялостни признания, а също по този начин върху тялото му има следи от физическо принуждение.

Пред съда Минчо Спасов съобщи: " Аз го направих, само че не беше съзнателно ".

Пред публицисти отвън правосъдната зала обвиненият сподели, че съжалява за действието си. По думите му жертвата е имала огромни финансови отговорности към него.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР