Окръжният съд в Монтана предоставя електронни услуги на гражданите в

...
Окръжният съд в Монтана предоставя електронни услуги на гражданите в
Коментари Харесай

Окръжният съд в Монтана предоставя електронни услуги на гражданите в условията на противоепидемична обстановка

Окръжният съд в Монтана дава електронни услуги на жителите в изискванията на противоепидемична конюнктура.
Във връзка с осъществяването на заповед № 68 от 13.05.2020 година на Административния началник – Председател на Оценка за съвместимост – Монтана госпожа Милена Бранкова за обновяване на активността на Окръжен съд- Монтана по разглеждане на каузи в открити правосъдни съвещания и осъществяване на административни услуги в изискванията на изключителна конюнктура уведомяваме жителите, че от 20.05.2020 година Окръжен съд – Монтана прави електронни административни услуги.
За отдалеченото приемане на информация и административни услуги жителите могат да употребяват Интернет уеб страниците на Окръжен съд – Монтана. От началото на месец декември 2019 година Окръжен съд има нов уебсайт на адрес https://montana-os.justice.bg/bg. Поради механически аргументи, които са отвън пълномощията на Окръжен съд, към момента работи и остарелият уебсайт на съда на адрес: http://montana.judiciary-bg.org/Courts/DC/Montana/ws_montana.nsf/htdocs/LADS7KNJGK.htm
В началото на всеки месец на Интернет страницата на Окръжен съд с адрес: http://ttp://montana.judiciary-bg.org/Courts/DC/Montana/ws_montana.nsf/htdocs/LADS7KNJGK.htm ще бъдат оповестени графиците на плануваните правосъдни съвещания. На същата страница страните по каузи и жителите ще могат да вършат и информации за постановени правосъдни актове.
Съдът приема на e mail адреса си [email protected] искови молби и тъжби, които са подписани с дипломиран електронен автограф /КЕП/.
Страните по каузи, които са декларирали категорично и са показали електронен адрес, ще бъдат призовавани на електронната си поща.
За информации и информация жителите могат да употребяват телефон 096 / 395 112 и електронен адрес [email protected]
Окръжен съд – Монтана се извинява за породените неудобства при използването на два уеб страницата на институцията. Веднага след отстраняването на проблемите по администрирането на новия уебсайт, подбудени от външни условия, жителите ще бъдат известени и ще получават нужните им информация и административни услуги от едно място.
Уважаеми жители,
призоваваме ви да спазвате въведените правила за визити на правосъдните здания в Монтана и региона и да употребявате пълноценно опциите за даването на електронни услуги. Интернет обслужването ще предотврати скупчването на хора в правосъдните институции, ще понижи рисковете от болест и ще помогне на магистратите за по-ефективна работа за поетапно възобновяване на правосъдната активност в изискванията на изключителна конюнктура и попречване на тежки вирусни болести. Спазването на противоепидемичните ограничения е метод да опазим здравето на всички и да се върнем допустимо най-бързо към естествения ход на живот и труд.
Благодарим ви за проявеното схващане и самообладание!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР