Окръжният съд в Хасково не уважи искането на обвинения за

...
Окръжният съд в Хасково не уважи искането на обвинения за
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъж, обвинен за убийството на 4-годишния си доведен син

Окръжният съд в Хасково не почете настояването на обвинявания за убийството на четиригодишния си доведен наследник 47-годишен Генджабай Мехмед, за изменение на взетата по отношение на него мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

При разглеждане на импортираното искане в днешното правосъдно съвещание, магистратите потвърдиха извода от първичното взимане на мярката за неотклонение - че Генджабай Мехмед е направил закононарушението, за което е притеглен към наказателна отговорност. Според събраните все още доказателства, показанията на разпитаните очевидци, протоколите за оглед и от направената експертна информация, се открива, че повода за гибелта на детето са голям брой контузии. Многобройните удари сочат за предумисъл в дейностите на обвинения, както и за нанесения побой над свидетелката – майка на умрялото дете, бе посочено по време на съвещанието.

Посочено бе също, че е налице и втората причина да не бъде почетено настояването за смяна на мярката за неотклонение, а точно повишена заплаха обвиненият да се укрие.

Съдът дефинира и период от 2 месеца, в който последващо искане за изменение на по този начин избраната мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ би било неприемливо, съобщи Българска телеграфна агенция.

47-годишният Генджабай Мехмед от град Чирпан бе арестуван на 24 декември 2022 година Сигнал за осъщественото закононарушение в Хасково бе получен в Районно ръководство в 03:15 часа от дежурен педиатър за това, че в " Спешно поделение " в болничното заведение в регионалния център е докарано умряло дете. Пристигналите на място полицейски екипи откриват годините и съществуването на следи от принуждение по тялото на детето. В хода на следствието бе открито, че на малолетното момче е бил нанесен побой, в резултат на който то е получило несъвместими с живота контузии и е умряло. Пастрокът бе арестуван в качеството си на причинител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР