Окръжният съд в Добрич ще решава да освободи или да

...
Окръжният съд в Добрич ще решава да освободи или да
Коментари Харесай

Окръжният съд в Добрич решава съдбата на Желяз Андреев

Окръжният съд в Добрич ще взема решение да освободи или да остави в ареста Желяз Андреев, упрекнат от Прокуратурата във Флорида за търговия със Сирия в нарушаване на ембаргото на Съединените щати. Мъжът беше арестуван от полицията в Добрич преди дни по искане за изгонването му в Америка.

Делото в Окръжния съд в Добрич е планувано за 10 часа, тогава изтичат и 72-та часа от мярката за ареста на Желяз Андреев. Той е упрекнат за присъединяване в скрит план аз нарушение на ембаргото над Сирия и за машинация към Съединени американски щати до момента в който е бил чиновник отдел „ Продажби “ в българския офис на американска компания. Там Желяз Андреев е търгувал с авиационни елементи, а един от клиентите му е била сирийската компания „ Сирия Ер “.

Адвокатът му Боян Лимберов показа, че се надява съдът да пусне клиента му, защото той не е нарушил българското законодателство.

„ Аз считам, че българите сме задоволително горделив народ и че Съединени американски щати не са по-силни от нашите закони, и съм сигурен, че съдът ще реши вярно “, сподели той. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР