Окръжният съд в Добрич проведе разпоредително заседание по дело, образувано

...
Окръжният съд в Добрич проведе разпоредително заседание по дело, образувано
Коментари Харесай

По общия ред ще се гледа дело за причинена по непредпазливост смърт вследствие на умишлено нанесена телесна повреда

Окръжният съд в Добрич организира разпоредително съвещание по дело, формирано по обвинителен акт против подсъдимия А.Г., на който е повдигнато обвиняване за това, че на 6 август 2020г., в Добрич, предизвикал по несъобразителност гибелта на млада жена от същия град, с която живеел на фамилни начала, в резултат на съзнателно нанесена междинна телесна щета.

Производството ще премине по общия ред – с приканване на всички очевидци и движимости лица. Съдебният състав реши, че са налице учредения за разглеждане на делото при закрити врата, с цел да се предотврати оповестяване на обстоятелства от интимния живот на потърпевшата и подсъдимия.

Трима роднини на умрялата са конституирани като частни обвинители и цивилен ищци в процеса. Допуснати за взаимно разглеждане в наказателното произвеждане са предявените от тях цивилен искове - всеки в размер на 100 000 лв..

Следващите съвещания са планувани за 29 януари и 5 февруари 2024г., от 10 часа, като за първото съвещание ще бъдат призовани очевидците, а за второто движимостите лица по листата от обвинителния акт.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР