Окръжният съд в Добрич постанови да бъде задържана под стража

...
Окръжният съд в Добрич постанови да бъде задържана под стража
Коментари Харесай

Окръжният съд в Добрич постанови да бъде задържана румънска гражданка, осъдена за измама

Окръжният съд в Добрич постанови да бъде арестувана под стража гражданка на Румъния, оповестена за интернационално търсене с Европейска заповед за арест, оповестиха от пресцентъра на институцията. А.Т. е търсена от способените управляващи в родината ѝ, с цел да бъде изпълнена присъда за машинация на Апелативния съд в град Клуж.

Издирваната е наказана на две години "лишаване от независимост " с влезнало в действие правосъдно решение на 16 октомври 2020 година. Месец по-късно чужденката е арестувана в Балчик, допълват от пресцентъра на Окръжния съд.

А.Т.е наказана за закононарушение, наказуемо и по българския Наказателен кодекс, знаела е за почналото наказателно произвеждане в Румъния, само че все пак е напуснала страната, показват от Окръжния съд претекстовете за задържането на дамата.

Румънската гражданка ще бъде приведена в ареста в Добрич до призоваването ѝ за разглеждане всъщност на Европейската заповед за арест, като делото е планувано за 20 ноември, показват от пресцентъра на съда.

Съдебният акт за задържането на румънката предстои на обжалване и митинг пред Апелативния съд във Варна в тридневен период.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР