Окръжният съд в Добрич остави за постоянно в ареста 35-годишния

...
Окръжният съд в Добрич остави за постоянно в ареста 35-годишния
Коментари Харесай

Мъж уби вуйчо си в Добрич, остава за постоянно в ареста

Окръжният съд в Добрич остави за непрекъснато в ареста 35-годишния Ивелин Демиров, упрекнат в убийството на мъж от Добрич, съобщи Про Нюз Добрич.

Тежкото съзнателно закононарушение е станало на 22 октомври в Добрич. Ивелин и убития Али Сабри са вуйчо и племенник. Във съдбовния ден двамата са били пияни и, по думите на обвинения, надрусани. Между тях зародил плевел скандал. Пред съда племенникът съобщи, че роднината му го провокирал, говорейки обиди за брат му и майка му. На Ивелин му причерняло. Последвал побой, съдбовен за по-възрастния мъж. Ивелин си тръгнал, а на другия ден вуйчото бил открит мъртъв от близки.

За такова тежко съзнателно закононарушение плануваното наказване е от 10 до 20 години затвор. Държавното обвиняване изиска непрекъсната мярка „ задържане под стража “ с претекста, че съществува действителна заплаха обвиненият да се укрие или да извърши друго закононарушение.

Служебният юрист на обвинения не възрази, а самият Ивелин изиска домакински арест с думите: „ Аз не съм избягал. “ Той пожела преди да го отведат в ареста да се види със фамилията си.

35-годишният мъж бил родом от Варна. До момента не е осъждан. Без обучение е, живее с жена си на фамилни начала, работи.

Постоянната мярка за неотклонение „ задържане под стража “ влиза в деяние незабавно и може да бъде обжалвана в тридневен период пред Апелативния съд във Варна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР