Окръжният съд в Добрич наложи мярка за неотклонение задържане под

...
Окръжният съд в Добрич наложи мярка за неотклонение задържане под
Коментари Харесай

Прибраха в ареста ловка крадла от Добрич

Окръжният съд в Добрич наложи мярка за неотклонение задържане под стража на В. К. Тя е обвинена по досъдебно произвеждане за кражба и непозволено потребление на платежен инструмент.

На 17 юни предходната година в Добрич, при изискванията на рисков рецидив и с особена сръчност тя откраднала портмоне и съдържащите се в него пари и ваучери за храна, всичко на обща стойност 134,56 лв..

Крадлата е упрекната и в това, че на банкомат в Добрич е изтеглила от две непознати банкови карти 70 лева и направила опит да изтегли сума в размер на 400 лв..

Съдът е решил, че има действителна заплаха дамата да се укрие или да извърши и други закононарушения.

Тя има доста минали осъждания и то все за закононарушения срещу собствеността и срещу паричната и кредитна система. Срещу нея има заведени и други наказателни производства. Привлечена е в качеството на обвинена за вероятно осъществено закононарушение в изискванията на рисков рецидив.

Определението на съда, с което по отношение на В. К. се взема най-тежката мярка за неотклонение, предстои на обжалване и митинг пред Апелативен съд - Варна в тридневен период.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР