Окръжният съд в Бургас остави в ареста четирима от общо

...
Окръжният съд в Бургас остави в ареста четирима от общо
Коментари Харесай

Четирима от шестимата задържани за регистрации на крадени автомобили остават в ареста

Окръжният съд в Бургас остави в ареста четирима от общо шестимата обвинени за противозаконни регистрации на крадени коли. С непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража " остават Стоян Атанасов, Иван Киров, Николай Найденов и брат му Димитър Найденов, оповестява Novini.bg.

Те желаеха от съда по-леки ограничения, само че настояванията им останаха без почитание. 

Другите двама членове на групата са с наложена мярка " подписка " и възбрана за овакантяване на страната. Сред шестимата обвинени има жена. 

Всички са привлечени към наказателна отговорност за присъединяване в проведена незаконна група, занимаваща се с регистрация и продажба на първокласни коли, които са били предмет на закононарушения в България и чужбина. На колите са били променяни идентификационните номера на рамата, а по-късно са регистрирани в бранш " Пътна полиция " при Областната дирекция на МВР-Бургас с неистинен документи, за следваща продажба.

Участниците в групата бяха арестувани при профилирана полицейска интервенция на 17 август в Бургас. За началник на групата е апетитен Стоян Атанасов.

Общо 39 автомобила са били предмет от незаконна активност. Общата им приблизителна стойност възлиза на 4 милиона лв.. Обвиняемите са се занимавали с противозаконната активност от ноември 2020 година Целта им е била да пласират първокласните коли в Турция и страните от Близкия изток.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР