Окръжният съд в Благоевград окончателно потвърди, че бащата на двете

...
Окръжният съд в Благоевград окончателно потвърди, че бащата на двете
Коментари Харесай

Съдът реши: Бащата на двете убити деца в Сандански е насилвал жена си

Окръжният съд в Благоевград дефинитивно удостовери, че бащата на двете убити деца в Сандански - Георги Трайков, е упражнявал домашно принуждение над жена си Кристина Дунчева.
През ноември 2020 година 3-годишната Ивон и 5-годишният Васил бяха открити мъртви в дома им в Сандански. Майка им Кристина бе задържана и упрекната в жестокото ликвидиране. Оказа се, че преди нещастието тя е подала сигнал за домашно принуждение против мъжа си Георги.
„ Не съм склонен с решението на съда. Ограничителна заповед защо - аз просто нямам концепция. Мислите ли, че желая да я виждам. Не съм упражнявал какъвто и да е тип душевен или физически тормоз над тази жена по никакъв мотив. Какви са доказателствата за този душевен тормоз, тъй като той е по отношение на мен, а не нея”, беше позицията на Георги Трайков.
„ Тя е подала молбата за ограничаваща заповед в съда на 8-и октомври. Полицията подава сигнала на прокуратурата два месеца по-късно. Моето мнение е, че полицията не е желала да има сигнали против Георги до първото дело за домашно принуждение на 3-и ноември. Георги твърди, има го и на записи, които открих в компютъра на сестра ми, че е с подкрепи в полицията”, разяснява братът на Кристина Илиян Дунчев.
Дунчев прикани служебният вътрешен министър да насочи вниманието си към управлението на полицията в Сандански.
„ Казвам управлението, тъй като от тях е зависело какъв брой бързо ще стигне сигналът за заканите за ликвидиране, за домашното принуждение до съда”, изясни той.
Братът на Кристина уточни, че има записи с „ душевен инквизиции”. „ Той ѝ е засичал с телефона си за какъв брой секунди върви до тоалетната и какъв брой време прекарва там. Обсъждали са си по какъв начин я е удрял по време на първата ѝ бременност и по какъв начин и е блъскал главата в парното”, добави още Дунчев.
Той сподели, че последно се е чул със сестра си през вчерашния ден след новината за решението на съда. „ Не можа да повярва, стартира да плаче. Просто ми сподели: „ Направи всичко допустимо жена да не изпитва това, което аз изпитвах”, добави братът на Кристина.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР