Окръжният съд в Благоевград даде ход на делото срещу Кристина

...
Окръжният съд в Благоевград даде ход на делото срещу Кристина
Коментари Харесай

Жената, обвинена в убийството на двете си деца, припадна в съда

Окръжният съд в Благоевград даде ход на делото против Кристина Дунчева от Сандански, която е упрекната в жестокото ликвидиране на двете си деца.

В самото начало на правосъдния развой Дунчева припадна, като се наложи намесата на незабавни медици, предава

Следващото съвещание ще бъде на 11 март, когато ще се разпитват движимости лица.

Към дамата има и предявен иск от брачна половинка ѝ – Георги Трайков, за погашение на кръвнина в размер на по 350 000 лева за двете им деца.

Дунчева живеела на фамилни начала с Георги Трайков в жилище в Сандански. От връзката им през 2015 година се ражда синът – Васил, и две години по-късно – дъщерята Ивон.

На 19 ноември 2020 година, до момента в който била вкъщи с децата си, Дунчева извадила от долап в кухнята три домашен ножа. Взела един от тях и се насочила към децата. Първо нанесла удар с него в шията на 5-годишния си наследник, а по-късно - на 3-годишната си щерка. Въпреки виковете на децата, които плачели от болежка и смут, тя ги завела в детската стая и траяла да им нанася голям брой мощни удари с ножа, настояват от

Прокуратурата. Съдебно-медицински експертизи потвърждават, че на всяко от децата са били нанесени над 30 прободно-порезни пострадвания, най-вече по шията и гърдите. Дунчева бе настанена в психиатрия в Ловеч, където бяха осъществени експертизите.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР