Окръжният прокурор на Пловдив - Румен Попов разкри какви са

...
Окръжният прокурор на Пловдив - Румен Попов разкри какви са
Коментари Харесай

Последни подробности за зверското убийство на рейнджърката Десислава Стоянова

Окръжният прокурор на Пловдив - Румен Попов разкри какви са последните детайлности около зверското ликвидиране на рейнджърката Десислава Стоянова, което потресе Подбалкана. " Двамата се скарали, тъй като Десислава му дала автомобила, с цел да се ремонтира, а той го дал за скрап. Изключваме полов претекст за осъществяване на убийството. Остава главната версия са неуредените финансови връзки поради автомобила на убитата. Днес следва внасяне на искане за непрекъснато задържане на обвинения в съда ", сподели той пред Нова тв.

" Извършен е нов оглед, открити са облеклата на убитата. Изясняваме главния механизъм за осъществяване на убийството. Смъртта е настъпила след нанасяне на удари по лицето ", съобщи Попов. " Убиецът и жертвата са били другари, само че не са имали полова връзка. Той бива дисциплинарно уволнен през 2011 година, тъй като прави ПТП под въздействието на алкохол ", разкри още окръжният прокурор.

" Търсил е подпомагане от негов родственик, който работи в Министерство на вътрешните работи, само че не е желал от него да прикрива закононарушението му ", добави Попов. " Толкова време не е била осведомена полицията в тази ситуация и изгубването на Десислава Стоянова, тъй като не е имало съображение да се смята, че тя е убита. Извършителят Светослав Каменов призна, че я е умъртвил, по какъв начин го е направил, само че не е споделил какъв е претекстът за дейностите му ", приключи специалистът.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР