Окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов даде брифинг за акцията

...
Окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов даде брифинг за акцията
Коментари Харесай

Арестите започнаха: Арестуван е шефът на трето районно в Пловдив

Окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов даде брифинг за акцията против корумпирани служители на реда в града: " Работим повече от 6 места по следствието. 7 души са арестувани за тежки престъпни закононарушения, корупционни закононарушения, закононарушения срещу правораздаването. Сред тях е и шефът на Трето РПУ. Това не е акция против пловдивската полиция, която работи съзнателно. Тези, които нарушават закона би трябвало да понесат следствията ", описа той.

За малко време Самуил Хаджиев се издига от патрулен служител на реда сержант в Четвърто районно, през контрольор в Пазарджик, шеф на райнното в Раковски до шеф на Трето районно, съобщи Plovdiv24.bg.

Самуил Хаджиев е роден през 1987 година в Кричим. През 2017 година е добил бакалавърска степен по компетентност " Защита на националната сигурност “ във Варненски свободен университет. В системата на Министерство на вътрешните работи стартира работа през 2011 година като служител на реда в РДГП " Елхово “.

От 2013 година заема същата служба, а след това става и старши служител на реда, в бранш " Охрана на публичния ред “ в Четвърто районно управление (на МВР) – Пловдив. В интервала 2014-2015 година е младши шпионин в бранш " Криминална полиция “ на същото поделение, а през 2018 година е назначен като шпионин в отдел " Криминална полиция “ при ОДМВР – Пазарджик.

От 21 август 2019 година е полицейски контрольор в бранш " Охранителна полиция “ на Шесто районно управление (на МВР) – Пловдив. След това засатва отпред на районно управление (на МВР) Раковски. От зимата на 2020 година е началник на Трето районно.

За реализирани високи професионални резултати по време на службата си в Министерство на вътрешните работи е награждаван неведнъж. Заедно с него е арестуван и различен чиновник на полицията.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР