Окръжния съд в Благоевград остави в ареста 24-годишния мъж, който

...
Окръжния съд в Благоевград остави в ареста 24-годишния мъж, който
Коментари Харесай

Обвиненият в убийството на родителите си в Благоевград: Пих антибиотик, не знам какво се случи

Окръжния съд в Благоевград остави в ареста 24-годишния мъж, който през вчерашния ден беше упрекнат в ликвидиране на родителите си.

Илия Априлов беше арестуван в Кресненското дефиле, където катастрофира с краден микробус, няколко часа след убийството и откакто, съгласно проверяващите, запалил жилището с телата на родителите си, с цел да прикрие следите.

Мотивите за двойното ликвидиране не са ясни.

В правосъдна зала Илия Априлов изиска да му се даде втори късмет, защото се страхувал от пандиза. Обясни, че всичко му е като в сън и, че от 10 дни не знае къде се намира. За нощта, в която е осъществено двойното ликвидиране, описа, че си спомня единствено по какъв начин влиза в жилището, че има кръв и огън, само че не знае какво тъкмо се е случило.

" Не съм отговорен. Пих антибиотик и не знам какво се случи, сега не знам какво става, за 10 дни ми се промени целият живот, това не съм аз.

Осъзнаваш ли какво се е случило?

Вече знам, служителите на реда ми обясниха какво става. Съжалявам, несъмнено, по какъв начин да не скърбя, аз съм умъртвил майка ми и татко ми, по какъв начин няма да скърбя.

Служебният юрист на Априлов изиска от съда той да бъде прегледан от психиатър, който да откри дали схваща дейностите си.

" За психологичното му положение няма събирани никакви данни, с изключение на както чухте инспекция в психиатричния диспансер водили ли се на доклад лицето или не, за мен това не е задоволително ", сподели Мария Георгиева, длъжностен юрист на Илия Априлов.

Съседи описват, че от години Илия е разпален по фитнеса. Преди време във фейсбук профила си той написал „ Аз съм българче и расна, щото взимам анаболи “.

Злоупотребата с анаболни стероиди може да повлияе на душeвността, изяснява първенецът по бодибилдинг Георги Георгиев.

" Действително може да се отразят на душeвността, тъй като това са препарати, които значително завишават мъжкия сексуален хормон, т.е. тестостерон, самата дума хормонален препарат значи, че трансформират хормоните ", сподели фитнес инструкторът Георги Георгиев.

В идващите дни се чака на Илия Априлов да бъде осъществена психиатрична експертиза, която да откри дали е разбирал какво прави в нощта на жестокото ликвидиране.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР