Окръжната прокуратурата вчера се самосезира и извърши проверка по случая

...
Окръжната прокуратурата вчера се самосезира и извърши проверка по случая
Коментари Харесай

Арестуваха трима за разораните дюни в къмпинг Смокиня

Окръжната прокуратурата през вчерашния ден се самосезира и извърши инспекция по случая с разораните дюни в къмпинг "Смокиня ". Това сподели в утринния блок на Нова телевизия представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.
От полицията са установили, че се касе за разрушване на дюни. Това са предпазени територии – осъщественото съставлява закононарушение от общ темперамент. Беше открита самоличността на багеристите, които са извършвили заравняването на дюните. Двете лица са арестувани. Те са декларирали, че са наети от трето лице да правят услуга. Установен е и самият екскаватор, който е бил в региона. Багеристите настояват, че мястото, където е трябвало да бъде осъществено заравняването, е било обозначено с колчета. Получили са 1000 лв. за услугата, сподели Арнаудова.
Задържан е и поръчителят на това деяние. Той е от Бургас. Багеристите са от село Равадиново. Лицето твърди, че е притежател на обекта, който е в региона на дюните, само че не е наемал багеристите, съобщи още Румяна Арнаудова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР