Окръжната прокуратура във Варна е предала на съд студент за

...
Окръжната прокуратура във Варна е предала на съд студент за
Коментари Харесай

Съдят студент - дилър на три вида дрога

Окръжната прокуратура във Варна е предала на съд студент за държане на наркотични субстанции за над 61 505 лв. за разпространяване, оповестяват от ведомството.

25-годишният студент Боян Д. е предаден на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна за държане на разнообразни високорискови наркотични субстанции в огромни размери за разпространяване. Стойността на конфискуваните на три адреса във Варна разнообразни типове опиати е 61 505, 54 лв..

Подсъдимият Боян Д. решил да стане наркоразпространител над междинното равнище. Снабдявал се с огромни количества опиати, които разпространявал на дилърите от междинното равнище във Варна.

За незаконния си „ бизнес “ наел апартамент чартърен, който употребявал като складова база. В друго жилище чартърен, където живеел с приятелката си, също държал опиати за обмен. Продажби на високорискови наркотични субстанции правил и от вкъщи на родителите си.

С дейностите си подсъдимият студент влезнал в полезрението на полицията. На 22 май 2020 година при полицейска интервенция на ОД на Министерство на вътрешните работи във Варна Боян бил арестуван на излизане от жилището, употребен от него като наркосклад. При персонален обиск чиновниците на реда намерили и иззели от него 230 грама амфетамини.

В изискванията на необходимост били осъществени обиски и претърсвания в двата жилището и в дома на родителите му, както и в автомобила, който Боян управлявал, въпреки че се водел на друго лице. Намерени и конфискувани били 1896,59 грама метамфетамини, 966,15 грама марихуана и 36,59 грама кокаин - всичко на обща стойност 61 505, 54 лв.. Иззети били и 29 218 лв., върху които е натрапен запор.

25-годишният Боян Д. е осъждан за същото закононарушение, само че е оправдан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР