Окръжната прокуратура в Ямбол повдигна обвинение на 44-годишния шофьор Ахмед

...
Окръжната прокуратура в Ямбол повдигна обвинение на 44-годишния шофьор Ахмед
Коментари Харесай

Обвиниха Ахмед, който уби на пътя полицай от Стралджа

Окръжната прокуратура в Ямбол повдигна обвиняване на 44-годишния водач Ахмед Айвазов, умъртвил на място полицейски чиновник от Стралджа. Предстои да му бъде поискана и непрекъсната мярка " задържане под стража ".

В момента на удара 31-годишният служител на реда, дружно с негов сътрудник, са проверявали самоличността на незаконен мигрант, за който получили по-рано сигнал от кметския наместник на Маленово. Лекият автомобил, който удря служителя на реда, е без спирачен път, уточни заместител основният секретар на Министерство на вътрешните работи Станимир Станев. 

" Удря нашия сътрудник, който отхвръква на към 15 метра след удара. Много тежка злополука ".  

Пробата за алкохол на лидера е позитивна, занапред ще се прецизира и скоростта, с която се е движел автомобила. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Повдигнато е и обвиняване. 

" Обвинението ще бъде за причиняване на гибел по несъобразителност, осъществено в пияно положение. Ако, не се неистина може да получи до 15 години отнемане от независимост ". 

Полицейският чиновник е от 5 години в системата на Министерство на вътрешните работи, живеел е със своите родители в Стралджа. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР