Окръжната прокуратура в Търговище предаде на съд мъж за убийство

...
Окръжната прокуратура в Търговище предаде на съд мъж за убийство
Коментари Харесай

Мъж отива на съд за убийство след жесток побой

Окръжната прокуратура в Търговище съобщи на съд мъж за ликвидиране на собствен съгражданин от Попово.

Това оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

42-годишният Никола се изправя пред Темида за убийството на 69-годишен мъж, който имал връзка с майката на килъра си. Престъплението е осъществено на 12 януари в дома на Никола и неговата майка.

В трагичната вечер мъжът гостувал на възлюбената си и нейния наследник. Тримата изпили доста количество алкохол, когато сред Никола и жертвата му почнал спор, прераснал във физическа кавга.

42-годишният мъж нанесъл побой над госта си. След това го повалил на леглото и почнал да го души. Възрастният мъж умрял и Никола решил да заличи следите от случая.

Положил тялото на жертвата си на леглото, оправил облеклата му по този начин, че да не личат следите от душенето. Около 3 часа след среднощ майката на подсъдимия се обадила на незабавния телефон, с цел да заяви, че гостът им не се чувствал добре. Пред медиците дамата обяснила, че гостът е умрял от естествена гибел.

Последвалата аутопсия посочила, че жертвата е със счупена челюст и кръвонасядания, както и контузии по тялото в резултат на побоя.

Предстои делото да бъде планувано за разглеждане в Търговищкия областен съд.

Подсъдимият е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ от началото на досъдебното произвеждане. В момента се намира в плевенския затвор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР