Окръжната прокуратура в Стара Загора взе постоянна мярка за неотклонение

...
Окръжната прокуратура в Стара Загора взе постоянна мярка за неотклонение
Коментари Харесай

Наркоман е забил нож в гърба на полицай в Казанлък

Окръжната прокуратура в Стара Загора взе непрекъсната мярка за неотклонение “задържане под стража ” по отношение на 20-годишния С.М., притеглен към наказателна отговорност за опит за ликвидиране на полицейски чиновник в Казанлък, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата. 

Престъплението е осъществено на 9 октомври в местността Казмера в Казанлък. Полицейски чиновници са изпълнявали служебните си отговорности, когато по отношение на единия е осъществено нахлуване с хладно оръжие. С.М. потегля към тях с два ножа, те вършат опит да се отдръпват, единият от тях пада на земята и е застигнат от нападателя и прободен в гърба. Пострадалият е настанен в болнично заведение в Стара Загора.

Обвиняемият е престъпно проявен, а все още на осъществяването на закононарушението е бил разгласен за общодържавно търсене. Той е наркозависим. Спрямо него има формирани четири производства, като три от тях са от актуалната година. С оглед доказателствата по делото, правосъдният състав е счел, че е налице обоснованото съмнение за виновност, както и за вероятността да се укрие или да извърши друго закононарушение.

Постановлението на Окръжната прокуратура предстои на протестиране в тридневен период пред Апелативна прокуратура - Пловдив.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР