Окръжната прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняем 37-годишен мъж

...
Окръжната прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняем 37-годишен мъж
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на шофьора, прегазил мъж край Стара Загора и избягал

Окръжната прокуратура в Стара Загора притегли като обвинен 37-годишен мъж за бягство от местопрестъпление след причиняване на злополука, при която е умрял мъж. Това оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

На 18 май в землището на община Стара Загора, при ръководство на лек автомобил водачът нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата и по несъобразителност е предизвикал гибелта на 28-годишен мъж.

Извършват се дейности по следствието. Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, показаха от Окръжната прокуратура в Стара Загора. Предстои да се внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение задържане под стража по отношение на него.

Тялото на починалия 28-годишен мъж беше открито на платното за придвижване, на пътя сред Стара Загора и Нова Загора в ранните часове на съботния ден. При издирвателните мероприятия е открито, че след настъпило пътнотранспортно произшествие мъжът е управлявал лек автомобил и след злополука е излязъл от него. След излизането си е бил блъснат от различен преминаващ лек автомобил.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР