Окръжната прокуратура в Смолян е привлякла на 25 януари 2024

...
Окръжната прокуратура в Смолян е привлякла на 25 януари 2024
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на брата на убития мъж в Девин

Окръжната прокуратура в Смолян е привлякла на 25 януари 2024 година като обвинен брата на убития в сряда мъж в Девин. Това излиза наяве от известие на уеб страницата на държавното обвиняване.

Жертвата е на 42 години, с букви Р. Ш. Братът на убитият мъж - С. Ш., на 39 година, е притеглен към наказателна отговорност по член 115 от Наказателния кодекс - за съзнателно ликвидиране.

От прокуратурата разкриват и повече детайлности по случая. В 22:12 ч. на 24 януари 2024 година на незабавния телефон бил получен сигнал, че от терасата на апартамент в жилищен блок в Девин бил изхвърлен дървен долап, който паднал върху паркиран лек автомобил и нанесъл вреди по колата. На място дошъл полицейски екип, който открили, че шкафът бил изхвърлен от четвъртия етаж на постройката, където живеели братята.

При осъществен оглед в стая в жилището им бил открит трупът на Р.Ш. Незабавно почнали дейности по следствието под управлението на Окръжната прокуратура в Смолян. Станало ясно, че мъжът е умрял вследствие на голям брой удари с ръце и твърди предмети в региона на главата и тялото, нанесени от брат му. Малко преди този момент двамата се скарали. Те били безработни и постоянно употребявали алкохол.

По делото се правят дейности по следствието под управлението на прокуратурата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР