Окръжната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство за убийство на

...
Окръжната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство за убийство на
Коментари Харесай

Продължава издирването на млада жена и 8-месечното ​ѝ​ бебе, изчезнали в Дунав

Окръжната прокуратура в Силистра управлява досъдебно произвеждане за ликвидиране на 8-месечно бебе и опит за ликвидиране на 8-годишно момче, оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна. Междувременно продължава издирването на 31-годишна жена и бебето ѝ, изчезнали в река Дунав край Силистра в събота вечерта.

Силистра

Тогава 56-годишен силистренец, който разхождал в крайречния парк кучето си, забелязал във водата малко момче. Мъжът се хвърлил в реката и благодарение на различен инцидентен минувач съумял да извади детето. 31-годишната майка е от дуловското село Правда.

Наскоро младата жена се завърнала с двете си деца от Германия, само че брачният партньор ѝ останал там. Румънските гранични управляващи са известени и имат изложение на търсените, а български катер на граничните управляващи продължава издирването.
Ивелин Чефаланов – Окръжна прокуратура Силистра: След снемане на запис на охранителните камери в Дунавския парк се открива, че тя блъска 8-годишното си дете във водите и скача с 8-месечното си бебе в реката. Случайно минувач изважда 8-годишния и наследник, който е бил заловен за клони в реката. Тепърва предстоят разпити на бащата, който е бил в чужбина, малолетното дете, което е избавено ще бъде разпитано по реда на Наказателно-процесуален кодекс. Същата не е била освидетелствана, не е била психологично болна по първични данни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР