Окръжната прокуратура в Шумен ръководи досъдебно производство във връзка със

...
Окръжната прокуратура в Шумен ръководи досъдебно производство във връзка със
Коментари Харесай

Мъж е признал, че той е убил младата жена в Шумен

Окръжната прокуратура в Шумен управлява досъдебно произвеждане във връзка със гибелта на младата жена, открита след сигнал до полицията.

Според първичната версия млад мъж, другар на починалата, е обвинен за закононарушението. Няколко часа по-късно той е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство в града, показват от регионалната дирекция на полицията в Шумен.
 
Иззети са голям брой материални доказателства, измежду които и нож. Мъжът сменил няколко пъти версиите за случилото се пред криминалистите, по-късно направил признания.
 
Предстои да му бъде повдигнато обвиняване. Мъжът не е престъпно проявен, не е осъждан. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава под надзора на прокурор от окръжната прокуратура в Шумен. 
 
Изяснява се съпричастността на 31-годишен мъж към осъщественото закононарушение, като все още той е арестуван, показват от Апелативната прокуратура във Варна.
 
Сигналът за жена в безпомощно положение, намираща се в апартамент в град Шумен, беше подаден през вчерашния ден, малко преди 16:00 часа. При първичния оглед е изяснено, че тя е умряла и има данни за принуждение.
 
Към жилището на ул. " Цар Освободител " в Шумен неотложно били ориентирани полицейски екипи. В жилището на първи етаж на жилищен блок криминалисти открили безжизнено тялото на 28-годишната жена.
 
Съдебен доктор е открил порезни рани в региона на шията и китките на дамата, показват от Областната дирекция на полицията в  Шумен.
 
Уведомен е дежурен прокурор от Окръжната прокуратура в регионалния град и е образувана оперативно-следствена група за следствие на случая. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР