Окръжната прокуратура в Плевен наблюдава досъдебно производство, по което като

...
Окръжната прокуратура в Плевен наблюдава досъдебно производство, по което като
Коментари Харесай

Мъртво пияна шофьорка помете две коли в Плевен, заби се и в патрулка

Окръжната прокуратура в Плевен следи досъдебно произвеждане, по което като обвинена е привлечена жена на 28 години за 3 закононарушения, оповестява уеб сайтът на обвиняването.

Установено е, че в ранните часове на 11 юли обвинената откраднала кола и карала по улиците на плевенския кв. „ Сторгозия “.

Тя предизвикала две пътни катастрофи с материални вреди по два автомобила, след което напуснала мястото на престъплението. Бил е подаден сигнал до органите на реда, които след локализирането й създали опит за прекъсването на автомобила, ръководен нея.

Тя не е спряла при подаваните редица светлинни и звукови сигнали. Последвало гонене, в което се присъединили три патрулки, един от които препречил пътя на придвижване на обвинената.

Тя още веднъж не спряла, траяла да кара, нарушавайки редица правила за придвижване. Допускайки, че е допустимо да аргументи телесна щета или гибел на различен, тя се врязала в патрулния автомобил, застанал на пътя й, в който били чиновници на Второ РПУ-Плевен.

От произшествието са настъпили материални вреди по колите, а на служителите на реда са породени телесни повреди. Жената е била тествана за съществуване на алкохол в кръвта, при което уредът отчел централизация от 3,77 промила. Обвиняемата също е без брошура и е осъждана.

Тя е арестувана за период до 72 часа.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР