Окръжната прокуратура в Кюстендил е постигнала осъдителна присъда спрямо З.М.

...
Окръжната прокуратура в Кюстендил е постигнала осъдителна присъда спрямо З.М.
Коментари Харесай

5 г. затвор за рецидивист за разпространение на хероин в затвора в Бобов дол

Окръжната прокуратура в Кюстендил е постигнала неоправдателна присъда по отношение на З.М. /31 години/, за разпространяване на хероин в пандиза в Бобов дол, оповестиха от прокуратурата. Подсъдимият е неведнъж осъждан, най-вече за закононарушения срещу собствеността. През м. октомври 2013 година той постъпил в пандиза - гр. Бобов дол за изтърпяване на наложеното му наказване от пет години.

През септември 2019 година мъжът бил хванат при опит да съобщи на различен пандизчия цигари, като в една от тях на мястото на филтъра било сложено наркотично вещество. От осъществената физикохимическа експертиза на откритото вещество, с тегло 0,032 грама, е видно, че то съдържа хероин.

Подсъдимият е бил притеглен към наказателна отговорност за разпространяване на високорисково наркотично вещество. Престъпното действие е било осъществено от него при изискванията на рисков рецидив, споделиха още от прокуратурата.

С присъдата на Окръжния съд в Кюстендил на 31-годишния мъж е наложено наказване от пет години "лишаване от независимост " при "строг " режим на изтърпяване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР