Окръжната прокуратура в Хасково е привлякла като обвиняеми Николай Б.

...
Окръжната прокуратура в Хасково е привлякла като обвиняеми Николай Б.
Коментари Харесай

Трима нападнаха семейство с електрошокова палка

Окръжната прокуратура в Хасково е привлякла като обвинени Николай Б. /29 г./, Христо Х. /28 г./ и Митко М. /20 г./ за обир, оповестяват от пресцентъра на Пловдивската апелативна прокуратура.

Тримата са работили в прелиминарен сговор за осъществяване на закононарушението. До момента е открито, че в Свиленград, на 20 май т.г., през нощта, прибиращи се в дома си мъж и жена били нападнати от непознати.

Нападателите употребявали електрошокова палка, с цел да ги приведат в безпомощно положение, след което им лишили огромна сума и избягали.

Полицията стартира следствени и оперативно-издирвателни дейности за определяне на причинителите под управлението на Окръжната прокуратура - Хасково.

Направени са огледи, разпитани са десетки очевидци, тествани са записи от охранителни камери.

В началото на месеца създателите на тежкото престъпно закононарушение са разкрити от екип криминалисти при ОД на Министерство на вътрешните работи - Хасково. По искане на Окръжната прокуратура съдът е наложил мярка за неотклонение "задържане под стража " по отношение на Николай Б., а другите двама обвинени са с мярка "домашен арест " по друго дело. Разследването продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР