Окръжната прокуратура в Хасково е привлякла като обвиняем и е

...
Окръжната прокуратура в Хасково е привлякла като обвиняем и е
Коментари Харесай

В Димитровград задържаха турчин с близо 8 кг марихуана

Окръжната прокуратура в Хасково е привлякла като обвинен и е задържала турски жител за владеене за разпространяване на 7,9 кг. марихуана на стойност от 47 400 лв., оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

Случаят е от през вчерашния ден, когато 28-годишният обвинен С.Б. пътувал с таксиметров автомобил от Димитровград за Пловдив. По същото време в региона се провеждала полицейска интервенция на органите на реда за съблюдаване на противоепидемичните ограничения от водачите на таксита. На изхода на Димитровград автомобилът, в който пътувал С. Б., бил спрян. При осъществена инспекция в купето и багажника били открити два сака с общо 44 броя вакуумирани полиетиленови плика със суха зелена листна маса, реагираща при полеви наркотест на марихуана.

Обвиняемият С.Б. е бил арестуван за период от 72 часа с разпореждане на прокурор. Предстои Окръжна прокуратура - Хасково да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него, допълват от обвиняването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР