Окръжната прокуратура в Добрич внесе в съда искане за налагане

...
Окръжната прокуратура в Добрич внесе в съда искане за налагане
Коментари Харесай

Искат най-тежката мярка за сина, убил баща си в добричко село

Окръжната прокуратура в Добрич внесе в съда искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на 46-годишния мъж, притеглен в качеството му на обвинен.

Сигнал за тежко закононарушение бил получен към 09:00 часа на 3 август.

Прокурор от Окръжна прокуратура – Добрич и екип от проверяващи, пристигнали на мястото, открили, че се касае за тежко престъпно действие. Жертвата бил 69-годишен мъж. Започналите неотложно дейности по изясняване на обстоятелствата и събитията към случилото се, посочили съпричастността на сина на убития към тежкото закононарушение. 46-годишният мъж бил арестуван и след разбор на събраните доказателства е упрекнат за закононарушението.

В хода на работата, станало ясно, че на 26 юли от Районен съд – Тервел била издадена заповед за незабавна отбрана на 69-годишния татко, като по силата на тази заповед синът му нямал право да го приближава, както и трябвало да напусне жилището, населявано от двамата мъже. Изясняват се спомагателни елементи към връзките сред бащата и сина.

Към сегашния миг 46-годишният мъж се намира в болнично заведение под защита, заради утежняване на здравословното му положение. Предстои съдът да дефинира мярка за неотклонение по отношение на него.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР