Окръжната прокуратура в Добрич е предала на съд Кадир Р.,

...
Окръжната прокуратура в Добрич е предала на съд Кадир Р.,
Коментари Харесай

Mъж, убил родната си майка, отива на съд

Окръжната прокуратура в Добрич е предала на съд Кадир Р., съзнателно умъртвил родната си майка, оповестиха от държавното обвиняване.
На 1 декември 2018 година 23-годишният тогава обвиняем дружно с майката на двете им деца били поканени на посетители на свои съседи в добричко село. Децата били оставени на грижите на баба им. Семейството на Кадир живеело дружно с родителите му.
След като се върнали след среднощ от гостуването при съседите, подсъдимият почнал да бие съжителката си. Кадир бил с лека към междинна степен на алкохолно опиване. Той нанасял удари с юмруци и плесници на жена си, крещял й и я обиждал. Намесили се родителите му. Баща му изискал Кадир да спре побоя, а майка му застанала сред него и жена му. Дърпала сина си и упорствала да спре да я удря.
Заради намесата й на страната на жена му Кадир блъснал с пестник в главата майка си и траял да бие съжителката си. Нанесъл и втори удар на майка си, от който 51-годишната жена паднала на земята, направила спазъм и повече не помръднала. Жена му съумяла да избяга от вкъщи и уведомила съседите си за станалото.
Те се обадили на незабавния телефон. Пристигнал медицински екип, който установил гибелта на 51-годишната жена. Съдебномедицинската експертиза показала като причина за това травматичен кръвоизлив под меките мозъчни обвивки, довел до остра сърдечна и дихателна непълнота.
В момента подсъдимият Кадир Р. се намира във варненския затвор. Ако бъде приет за отговорен за убийството на родната си майка от Добричкия областен съд, може да получи наказване от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР